Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

"Εφιάλτης στο δρόμο με τις ...πεύκες"

Ξεναγηση σε ενα σκαλοδρομο της Κοινοτητας Πικερμιου. Εντος σχεδιου και με ονομα: οδος ... Προς το παρον ας μην το αποκαλυψουμε. Βοηθαμε: δεν λεγεται Elm street!
Ο δρομος αυτος ενωνει δυο γειτονιες. Τροπος του λεγειν το "ενωνει" αφου κανεις δεν τον διαβαινει. Κανεις; Καποια βραδυα του χειμωνα αγνωστοι διαρρηκτες, κρυμμενοι στην οδο "Elm", παραμονευαν για να μπουκαρουν σε γειτονικα σπιτια. Και ενα βραδυ η μπουκα εγινε...
Ας εξηγησουμε ομως τι το ιδιαιτερο εχει η οδος "Elm";
Ειναι ενας δρομος πηγμενος στο πευκο. Η πινακιδα με την ονομασια του ουτε καν διακρινεται. Ο δρομος ειναι στρωμενος με πευκοβελονες (προσαναμμα για το καλοκαιρι και γλυστρημα το χειμωνα). Τα πυκνα κλαδια των πευκων κλεινουν το περασμα και παραμεριζονται με δυσκολια για να διαβουμε.
Στο μεσο του δρομου υπαρχει κολωνα της ΔΕΗ με λαμπα που εδω και καποια χρονια δεν αναβει.
Και μιας και ο δρομος παρουσιαζει τετοια εικονα εγκαταλειψης, ηταν ευλογο για τους εργατες παρακειμενης οικοδομης να στησουν καταμεσης τα μαδερια αντιστηριξης.

Πριν εναμιση μηνα ζητηθηκε απο την "υπηρεσια εξυπηρετησης πολιτων" της Κοινοτητας να καθαριστει ο δρομος και να φωτισθει. Ειμαστε εν αναμονη... τινος αραγε; του Φρεντυ Κρουγκερ;


Διαγωνισμος: Οποιος βρει το ονομα του δρομου θα κερδισει το dvd "Εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες".

2 σχόλια :

  1. Η απάντηση στα ερωτήματά σας δίνεται από τον ίδιο τον Κοινοτάρχη στο τοπικό προπαγανδιστικό φυλλάδιο όπου δηλώνει:
    "Είμαστε μια προϊστορική Κοινότητα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους! Μετα τα επιμονα και επαναλαμβανομενα αιτηματα προς την Κοινοτητα, η οδος Αργυροκαστρου καθαριστηκε απο τα κλαδια των δεντρων και τοποθετηθηκε λαμπα στην κολωνα φωτισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*** Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται πάντα. ***