Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Μικρή αγγελία: Ζητείται Δήμος για δωρεά ...

Ζητείται πεδινός Δήμος, με ομαλό ανάγλυφο, χωρίς έντονες ανηφόρες, ούτε κατηφόρες, με κλίσεις μικρότερες των 70 μοιρών, για να λάβει δωρεά τον δήμαρχο Ραφήνας (κατ' επίφαση και Πικερμίου).
Απο τις υποψηφιότητες αποκλείονται: ορεινοί Δήμοι, ορεινές κοινότητες, ορεινά χωριά και ορεινές οδοί. Ο δήμαρχος Ραφήνας αυτά τα απεχθάνεται. Αντίθετα δεν έχει πρόβλημα με αυθαίρετους οικισμούς ή καταπατήσεις ρεμάτων και δασών. Σε αντάλλαγμα θα ιδρώσει για την νομιμοποίηση οικισμών σε δάση, για παράνομες εργασίες σε παραλίες κ.λπ. –πράγμα που το αποδεικνύει η μέχρι τώρα θητεία του.
Ενα μοιρογνωμόνιο για τη μέτρηση των κλίσεων θα διευκόλυνε τη διαδικασία της συνέντευξης του υποψηφίου Δήμου. Άλλωστε, στις διαχειριστικές δυνατότητες του δημάρχου Ραφήνας φαίνεται να είναι μόνο το επίπεδο δημοτικό διαμέρισμα Πατησίων, όπως δηλώνει σε βίντεο (μετά το 3:00).


Μπουρνογνωμόνιο

Η αγγελία είναι ευγενική προσφορά κατοίκων δημοτών του Πικερμίου, που τον άκουσαν στην ΕΡΤ (27/1/2022), συγχυσμένο, να επιτίθεται σε κατοίκους που ενώ μένουν σε ανηφόρες εννοούν να περιμένουν εκχιονισμό και απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.

Δέντρο έχει πέσει κάθετα στην ανηφόρα της οδού Λευκάδας αποκλείοντας κατοίκους που μένουν στο δυτικό όριο της Διώνης. Ο δήμαρχος Ραφήνας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του είναι απούσες επί τετραήμερο.

2 σχόλια :

  1. Το πεύκο που έπεσε και έκλεινε επί τετραήμερο την οδό Λευκάδας (μοναδική διέξοδο για τους κατοίκους της περιοχής) κόπηκε και μετακινήθηκε από τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας χτες το απόγευμα. Ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη δουλειά για τους εργαζόμενους που επί τόσες μέρες επιχειρούν με ανεπαρκή μέσα. Σ'αυτούς και μόνον οφείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Εν τούτοις, τμήμα της οδού Λευκάδας παρέμενε κλειστό λόγω πάγου μέχρι σήμερα το πρωί που καθαρίστηκε από κάτοικο της περιοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/22, 1:19 π.μ.

    Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μπουρνού στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ, εδώ: https://www.ertflix.gr/series/ser.158744-sundeseis-2021/ (αρχίζει στο 0:18:10). Ξεκινάει λέγοντας την απίθανη κοτσάνα "Ντράφι και Διώνη είναι βουνά" και μετά ...παραλήρημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*** Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται πάντα. ***