Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Σε κίνδυνο οι θάλασσες, τα σπίτια μας & το περιβάλλον. Απειλούν τη δημόσια υγεία.

Συνάντηση-ενημέρωση για το ΚΕΛ Βορ. Μεσογείων
Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 8:00 το βράδυ
στο καφέ "Αρετούσα" (Καλλιτεχνούπολη)


ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΙ» ..... ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΥΔΑΠ Α.Ε.» ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΚΕΛ) – ΤΕΡΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

ΤΟ 2003 Η ΕΥΔΑΠ & ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ, ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ & ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.
ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ.

ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΕΚΑ ΔΗΜΩΝ, ΓΙΑ 400.000 ΑΤΟΜΑ & 700.000 ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, 137 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, 1.500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΒΟΥΝΟΥΠΟΛΗ, ΒΓΕΝΑ, ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΕΒΕ.
  • Η ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ, ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΗΡΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ.
  • Η ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ.
  • ΟΤΑΝ ΞΗΡΑΝΘΕΙ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΦΟΡΤΗΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. ---- ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ & ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΣΜΗΝΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Η ΒΡΩΜΙΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
  • ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΜΕΘΑΝΙΟ-ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.
  • OTAN H ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΘΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ & ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΑ, ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ;
ΤΟΝΟΙ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.


ΑΝΤΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ & ΧΑΜΟΓΕΛΑ, Η ΦΡΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΜΕ; ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΩΚΕΑΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ & ΑΒΑΘΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ & ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ «ΠΙΚΕΡΜΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ».

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ, ΩΣ «ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ» ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΤΟΠΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ (ΦΕΚ 44, 21/11/84)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (αρχή βιωσιμότητας) ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ & ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΟ 2003 ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ & ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΓΔΟΝΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ κλπ), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ), ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ – ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ KAI THN ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, TΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΗΞΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ κλπ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΑΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ,
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ
ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

πηγή: Συντον. Επιτρ. Κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων στη Θέση Πλατύ Χωράφι - Τ.Ε. Καλλιτεχνούπολης

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος21/7/11, 5:01 μ.μ.

    Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Κατ' αρχήν είναι πολύ κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το κείμενο, αλλά επιπλέον είναι και αγενές αφού ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο διαδίκτυο είναι παρεξηγήσιμος μιας και σημαίνει ότι "ΦΩΝΑΣΚΕΙΤΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*** Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται πάντα. ***