Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ας παλέψουμε για το αδύνατο, πριν βρεθούμε στο αδιανόητο

Με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής1 στις 19/10/2011 υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, στην οποία αποφασίστηκε η ένταξη για χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) Βορείων Μεσογείων2 στο Πλατύ Χωράφι, διαπιστώνουμε τα ακόλουθα:

1) Στην Ελλάδα δεν κυβερνούν οι εκλεγμένες κυβερνήσεις. Κυβερνούν τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα (Lobbies), επιχειρώντας να κλέψουν και τα τελευταία κομμάτια της ελληνικής οικονομίας και εθνικής αξιοπρέπειας, επιβάλλοντας τις επιλογές τους, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει αυτή η επιλογή στους πολίτες και στο μέλλον των παιδιών μας.

2) Η αντιμετώπιση της επερχόμενης καταστροφής από την πλευρά της πλειοψηφίας (Χριστόπουλος) και της μείζονος μειοψηφίας (Κεχαγιόγλου) του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, χαρακτηρίζεται παθητική, νομιμοποιώντας στην πράξη (παρά τα αντίθετα ΛΟΓΙΑ) το συγκεκριμένο έργο. Ως εκ τούτου, η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να στηρίξουν ενεργά και δυναμικά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, μετατρέπεται σε έμπρακτη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τους με τα οργανωμένα συμφέροντα και τους κυβερνητικούς υπηρέτες τους.

3) Οι ώρες που διανύουμε, ως ελληνική κοινωνία, είναι δραματικές. Η ισοπέδωση της ζωής μας δεν τους είναι αρκετή. Μας θέλουν υποταγμένους. Δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα προς αποφυγή για τους λαούς της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, κλπ) που ακολουθούν. Η δημοτική αρχή φαίνεται ανίκανη να ηγηθεί, ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ στην προσπάθεια προστασίας των δημοτών της από την οργανωμένη, αντιλαϊκή επίθεση των οικονομικών συμφερόντων και των πολιτικών εκφραστών τους.

Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη:

Καλούμε τους Πολίτες, τους παραγωγικούς φορείς, την κάθε συλλογικότητα που δεν έχουν αποδεχθεί την ΗΤΤΑ της κοινωνίας, που δεν θέλουν να πουληθεί η Ελλάδα, που δεν θέλουν να μπουν κάτω από την γη υπό το βάρος ΑΔΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ, που δεν θέλουν να γίνουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους «οικονομικοί μετανάστες», να ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ. Να μην επιτρέψουν την ισοπέδωση της ζωής τους, αντιστεκόμενοι δυναμικά στα άρρωστα σχέδια μετατροπής οικιστικού ιστού σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ (ΚΕΛ – Πλατύ Χωράφι) και την μετατροπή του Ευβοϊκού σε χαβούζα. Να μην επιτρέψουν την καταλήστευση του ελληνικού πλούτου από μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ που καταστρέφει την Ελλάδα.

Καλούμε τον Δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις να σταθούν, έστω και την τελευταία στιγμή, με αποφασιστικότητα αντίθετοι στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.

Είναι ΤΩΡΑ η ώρα της ανάληψης των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΩΝ!!

Εκτελεστική Γραμματεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ


http://www.pangalos.gr/portal/?p=2234
http://oikopolisrafina-pikermi.blogspot.com/p/blog-page.html


πηγή: οικόπολις

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

*** Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται πάντα. ***