Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα χρυσά βολταϊκά θέλουν και επιδέξιους αρχιεπισκόπους

Κατάρ και Λαυρεντιάδη Ιερώνυμος κατά Γερμανών

Ένας σεμνός επιχειρηματίας σε Υπουργικό Συμβούλιο

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή το κόλπο της Εκκλησίας για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου και μάλιστα στην πολλαπλά βιασμένη από το ιερατείο Πεντέλη: «…δεν μπορεί η Εκκλησία να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία σε σχέση με την αξιοποίηση της περιουσίας της με τους χειρότερους δυνατούς όρους, σε αντίθεση με τους επίδοξους Γερμανούς επενδυτές» και πρόσθεσε πως «η Εκκλησία στη χώρα μας, παρά τη μακρόχρονη προσφορά της στο λαό και το έθνος, αντιμετωπίζεται ως οργανισμός βήτα και γάμα κατηγορίας».

Φωνάζει ο Αρχιεπίσκοπος Γιοσάκη, Γρηγόρη Μιχαλόπουλου και Λαυρεντιάδη, του οποίου η ζάπλουτη Εκκλησία κάνει ανεξέλεγκτη φιλανθρωπία (αν και όσο κάνει) με τις επιχορηγήσεις (με τα λεφτά μας) του πονηρού πολιτευτή κ.Λοβέρδου (μήπως αυτό λέγεται εξαγορά ψήφων;) και με ξένα κόλλυβα, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Η αφορολόγητη κρατικοδίαιτη Εκκλησία της «Αλληλεγγύης» των απατεώνων, που είναι βουτηγμένη μέχρι το λαιμό σε κάθε λογής σκάνδαλα, προκαλεί και ασχημονεί στην προσπάθειά της να επιτύχει να είναι μεταξύ των επιχειρήσεων που θα βγάλουν κέρδη από την κρίση. Μεσαιωνική όταν πρόκειται να καταδιώξει «αιρετικούς», με τη βοήθεια του χωροφύλακα, ή όταν πρόκειται να εμποδίσει τους πιο στοιχειώδεις εκσυγχρονισμούς, γίνεται οπαδός της δυτικής Τεχνολογίας όταν πρόκειται για την κονόμα και για τις μπίζνες, εδώ ή με το δικτάτορα του Κατάρ, ο οποίος επίσημα έχει τρεις συζύγους και κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα ανατρέποντας σαν ευσεβής ορθόδοξος βυζαντινός μονάρχης τον ίδιο τον πατέρα του. Μόλις προχτές ο δεσπότης «Χρυσής Αυγής» Νίκος Χατζηνικολάου ο Βατοπεδινός, έβαλε φρένο στο αποτεφρωτήριο του Μαρκόπουλου. Είναι ο ίδιος που εμπόδιζε την ανέγερση τζαμιού και που τάχα θα έκοβε το ηλεκτρικό ρεύμα των ναών του, οι οποίοι βέβαια είναι απαλλαγμένοι από το χαράτσι επιβαρύνοντας έτσι τους φτωχούς. Φωνάζει ο κ. Ιερώνυμος, ο αρχιεπίσκοπος της “Μαφίας” των επισκόπων (ο χαρακτηρισμός ανήκει στον έντιμο αρχιμανδρίτη π. Φιλόθεο Φάρο, 24.5.2011), που η «γεμάτη ομοφυλόφιλους μητροπολίτες» Εκκλησία του (η δήλωση ανήκει στον εκλεγμένο πρόεδρο του σωματείου των ιερέων συνδικαλιστή κ.Στάθη Κολλά-17/01/2007), εμποδίζει τη θέσπιση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, αλλά δεν εξηγεί τι απέγινε με τις ανακρίσεις που ανακοίνωσε ότι διέταξε εδώ και οκτώ μήνες (!) για τον στενό του συνεργάτη κληρικό που ψάρευε νεαρούς στο διαδίκτυο.

Ασχημονεί ο κ. Ιερώνυμος και φέρεται αχάριστα σε μια Πολιτεία που αρνείται ή καθυστερεί περίεργα να διερευνήσει τα Βοιωτοπέδιά του, τη Βουλιαγμένη του, την «Αλληλεγγύη» του, τη Σιβιτανίδειό του, τον ίδιο δε τιμά, μέσω των ευτελέστερων από τους πρωθυπουργούς της, καλώντας τον ακόμη και στο υπουργικό συμβούλιο.

πηγή: Ροΐδη Εμμονές

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

*** Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται πάντα. ***